Piatok 26. apríl, meniny má Jaroslava

Osobnostný rozvoj

Ponúkame kvalitné články na témy – osobný rozvoj a osobný rast.

Prvý krok

Prvý krok

Jedna z našich slovenských posíl NATO vojak Robert Bačinský, ktorý slúžil sedem mesiacov pod vlajkou tejto organizácie v Kosove rozčeril pokojné vody slovenského armádneho života. Napísal otvorený list ministrovi obrany, vláde, prezidentovi a vlastne všetkým nám, keďže je jeho list otvorený. Žiada v ňom o odobratie vyznamenaní, ktoré počas tejto misie získal.
Čítajte viac
Fajčite menej, fajčite zdravo

Fajčite menej, fajčite zdravo

Aj na našej stránke sa môžete dočítať, že britská vláda plánuje prijať zákon o zákaze zobrazovania značky cigariet na škatuľkách ešte pred májom tohto roku . Škatuľky bez označenia budú určené na predaj v Anglicku. V prípade schválenia parlamentom bude legislatíva platiť od roku 2016.
Čítajte viac
 Čo je to informoterapia t.j. KV-kvantová terapia?

Čo je to informoterapia t.j. KV-kvantová terapia?

Je to metóda diagnostiky a terapie, ktorú vymysleli a rozvinuli ukrajinskí vedci. Je známe, že každý orgán a bunka v orgáne má svoju vlastnú frekvenciu, čím sa výrazne líši od ostatných buniek. Orgány a bunky medzi sebou komunikujú niekoľkými doposiaľ známymi spôsobmi a v poslednom čase sa odhalilo, že komunikujú aj pomocou elektromagnetických vĺn.
Čítajte viac
Žijeme na svojom, cudzie nechceme...

Žijeme na svojom, cudzie nechceme...

Vravia to Slováci už dlhé roky. Keď Miro Žiarislav Švický – hovoril a písal o tom, že naši prekovia boli v Karpatskej nížine dlhé storočia, keď rovnakú teóriu rozvíjal vo svojej knihe Dr. Hromník a ďalší, bolo zle. Vlastne načo menovať autorov dôkazov bolo dosť, ale viac bolo pochybovačov.
Čítajte viac
Vynikajúca liečebná kúra Dr. Budwigovej

Vynikajúca liečebná kúra Dr. Budwigovej

Centrum čínskej tradičnej medicíny uvádza:  Pre vyznávačov alternatívnej medicíny sme pripravili v spolupráci s Centrom čínskej tradičnej medicíny (ČTM) Dr. Borisa Subotića seriál o zdraví. Nájdete v ňom nielen metódy  ČTM , ale aj v praxi odskúšané iné postupy alternatívnej medicíny. Seriál bude slúžiť všetkým, ktorí sa zaujímajú o svoje...
Čítajte viac
Odkaz Matrixu

Odkaz Matrixu

Zasa som si po čase pozrela kultový film Matrix a opäť sa spojila myseľ s telom a uvedomila som si – je to odkaz. Chytila som papier a pero a pripomínam vám zopár vecí, ktoré nie je na škodu si zopakovať. Možno, že vďaka tej akčnosti vám unikli.(Aj to je práca Matrixu).
Čítajte viac
Všetko je naopak

Všetko je naopak

Anomálií je na toto svete čoraz viac. Rodič1 a rodič2 namiesto matky a otca, tretie pohlavie, manželstvá homosexuálov, v správach namiesto informácií iba krimi príbehy a hlúposti. Večerný program TV ako bezduchá zábava alebo vraždy...nebudem sa rozpisovať, určite má každý z vás v hlave dosť prípadov potvrdzujúcich šialenosť čias, ktoré žijeme. Pridám jednu absurditu,...
Čítajte viac
Aký bude 2015?

Aký bude 2015?

Taký, aký si ho spravíme. Ostatné roky sa veľa diskutuje medzi „zasvätenými“ o tom, že máme šancu zmeniť svet a neviesť ho už od potopy k potope.  Osobne sa snažím veriť tomu, že svet modelovaný kristovou energiou rovnakej lásky k sebe ako k blížnym je hodný nasledovania, mýli ma však jediné - priveľa krvilačnosti v súčasnosti.
Čítajte viac